Intelligent, spontaan en gepassioneerd verzin ik een originele invalshoek voor uw probleem inclusief plan van aanpak.  Met meer dan 20 jaar ervaring in een internationale omgeving (spreek NED, ENG, FRA, DUI) gespecialiseerd als senior ontwerper van verpakkingen en fashion-producten in de cosmetica branche (China-Europa). Visualiseer mijn ontwerpen graag met een handgemaakt monster maar natuurlijk ook mbv. foto’s en Artwork in Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop

De afgelopen jaren heb ik als senior ontwerper bij Treffina BV een flink aantal hangtags, labels en tabs ontworpen (oa. voor private label badgeschenksets, toilettassen en wandpresentaties van beauty en reisproducten).

Met de oprichting van Letitia Pakkend Design zie ik een kans om zzp-ers en kleine bedrijven van dienst te zijn met mijn creativiteit, commerciële ontwerpen en beheersing van een breed pakket met kennis van marketing tot winkelpresentatie. Niet alleen in de cosmetica en bij groothandels, maar ook wat meer richting interieur of textiel (zie mijn hobby en vrijwilligerswerk).