Niets met vorm, kleur en geur is veilig voor mijn onderzoekende geest. Van vaag idee tot etiket en van afval tot verkoopbaar product. Ik raak geboeid, wil alles weten, heb een schier eindeloze voorraad ideeƫn en kennis om er binnen de gestelde kaders snel wat moois van te maken.

Intelligent, spontaan en gepassioneerd verzin ik een originele invalshoek voor uw probleem inclusief plan van aanpak. Met meer dan 20 jaar ervaring in een internationale omgeving (spreek NED, ENG, FRA, DUI) gespecialiseerd als senior ontwerper van verpakkingen en fashion-producten in de cosmetica branche (China-Europa). Visualiseer mijn ontwerpen graag met een handgemaakt monster maar natuurlijk ook mbv. foto’s en Artwork in Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop
De afgelopen jaren heb ik als senior ontwerper bij Treffina BV een flink aantal hangtags, labels en tabs ontworpen (oa. voor private label badgeschenksets, toilettassen en wandpresentaties van beauty en reisproducten).

Met de oprichting van Letitia Pakkend Design zie ik een kans om zzp-ers en kleine bedrijven van dienst te zijn met mijn creativiteit, commerciƫle ontwerpen en beheersing van een breed pakket met kennis van marketing tot winkelpresentatie. Niet alleen in de cosmetica en IT, maar ook wat meer richting interieur of textiel.

Letitia Rademakers-Bak

oprichter en eigenaar Letitia Pakkend Design

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *