Niets met vorm, kleur en geur is veilig voor mijn onderzoekende geest. Van vaag idee tot etiket en van afval tot verkoopbaar product. Ik raak geboeid, wil alles weten, heb een schier eindeloze voorraad ideeƫn en kennis om er binnen de gestelde kaders snel wat moois van te maken.

Intelligent, spontaan en gepassioneerd bedenk ik een passende originele invalshoek voor je probleem en maak ik desgewenst een plan van aanpak. Met gevoel voor branding bespreken we hoe jij je bedrijf of product als merk neer kan zetten. Met meer dan 20 jaar ervaring in een internationale omgeving (spreek NED, ENG, FRA, DUI) gespecialiseerd als senior ontwerper van verpakkingen en fashion-producten in de cosmetica branche (China-Europa).

Visualiseer mijn ontwerpen graag met een handgemaakt monster maar natuurlijk ook mbv. foto’s en Artwork in Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop, websites in WordPress.
De afgelopen jaren heb ik als senior ontwerper een flink aantal hangtags, labels en tabs ontworpen (oa. voor private label badgeschenksets, toilettassen en wandpresentaties van beauty en reisproducten).

Met de oprichting van Letitia Pakkend Design zie ik een kans om zzp-ers en MKB van dienst te zijn met mijn creativiteit, commerciƫle ontwerpen en beheersing van een breed pakket met kennis van marketing tot winkelpresentatie. Niet alleen in de cosmetica en IT, maar ook in de zorg en dienstverlening.

Letitia Rademakers-Bak

oprichter en eigenaar Letitia Pakkend Design

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *